Inovácia v oblasti budovania meradiel v odvetví Highland Setting

30. medzinárodný veľtrh svetelnej techniky Light 202

O tri roky neskôr sme sa plní očakávaní a vášne zúčastnili na 30. medzinárodnom veľtrhu svetelnej techniky Light 2023 ako vystavovateľ a na výstave sme komunikovali so zákazníkmi tvárou v tvár.

Na výstave sme ukázali presné produkty, ako sú PC profily na osvetlenie skleníkov, rolovateľné PC profily, PMMA a PC matné profily, PMMA a PC lineárne šošovky, PMMA koextrudované matné profily a iné druhy PMMA a PC rúrky a PMMA tyče.Umožnite preto zákazníkom lepšie pochopiť výkonnosť našich produktov a výhody produktov, prilákať nových a starých zákazníkov veľkú podporu a pozornosť, prehĺbiť možnosti výmeny a spolupráce s priemyslom.

Predstavenie produktu zákazníkom

Prostredníctvom tejto výstavy môžeme nielen prilákať viac zákazníkov, aby porozumeli našim produktom a zvýšili možnosti spolupráce, ale tiež nám umožní lepšie pochopiť vývoj odvetvia osvetlenia, pochopiť dopyt na trhu, rozšíriť medzinárodnú perspektívu a poskytnúť novú príležitosť. pre budúci rozvoj našej spoločnosti.V budúcnosti sa budeme snažiť o inovácie a vyvíjať ďalšie nové produkty, aby sme vyhoveli vyšším požiadavkám zákazníkov.

Hoci sa výstava skončila, vášeň Mingshi Plastic nevyprchala.Vždy sme plní dôvery v budúcnosť a budeme naďalej tvrdo pracovať, aby sme zákazníkom poskytovali lepšie produkty, technológie a služby.

Zákazníci navštevujúci náš stánok
Obrázok stánku

Čas odoslania: 21. apríla 2023