Standardet e industrisë së vendosjes së inovacionit të ndërtimit të malësisë

MIngshi tuba akrilik me brymë të ekstruduar

Përshkrim i shkurtër:

Tubi akrilik i ekstruduar Mingshi pothuajse 20 vjet, ne kemi besim për të prodhuar tubin akrilik më të mirë dhe për të përmbushur kërkesat tuaja.Sipërfaqja e satenit dhe një difuzion perfekt i dritës së bashku me një transmetim të jashtëzakonshëm të dritës janë karakteristikat e këtij produkti me cilësi të lartë.Ky tub akrilik ka një sipërfaqe të mbuluar me brymë dhe është i shkëlqyeshëm për aplikime ndriçimi, mund të sigurojë ndriçimin më të mirë për ju.

 

Tiparet kryesore të tubave akrilik me brymë të ekstruduar

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar kanë sipërfaqe të shkëlqyer të ngrirë

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar kanë shpërndarje të shkëlqyer të dritës difuze

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar mund të thithin dritë minimale

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar kanë qëndrueshmëri të lartë UV

● Tubat akrilik të ekstruduar me brymë mund të zgjidhen në diametër

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar mund të rregullohen ngjyrat dhe madhësitë

● Janë të disponueshme tuba akrilik të ekstruduar me brymë në madhësi standarde dhe të personalizuara

● Tubat akrilik me brymë të ekstruduar kanë rezistencë ndaj temperaturës së lartë


Detajet e produktit

Etiketat e produktit

Janë të disponueshme tuba akrilik me brymë të ekstruduar Mingshi me një fund të butë mat të krijuar nga një sipërfaqe e stilit të rërë, diametra dhe gjatësi të ndryshme tubash.Konsumatorët gjithashtu mund të ofrojnë vizatimin dhe idetë, ne do të hartojmë zgjidhjet e përshtatshme për të.

Mingshi-extruded-frosted-acrylic-tube-1
Mingshi-extruded-frosted-acrylic-tube-2

Tuba akrilik të ngrirë të personalizuar të ekstruduar nga Mingshi

Mingshi është specialist për kërkesat individuale të klientëve

ØEkzistojnë diametra të veçantë

ØNevoja rezistente ndaj ndikimit të lartë është në dispozicion

ØÇdo ngjyrë është në dispozicion

ØJanë në dispozicion forma të veçanta

1-5

Tuba heks

1-6

Tuba tetëkëndësh

1-(1)

Tuba përdredhëse me lule

1-2

Lule tuba të drejtë

1-4

Tuba katrorë

1-3

Tubat e brezit

shape

Tuba trekëndësh

Dëshironi të filloni personalizimin tuaj personal?Na kontaktoni për të diskutuar më shumë!

Shërbimet e funksionimit sekondar për tubat akrilik të ngrirë si më poshtë

üPrerje me CNC

üPërpunimi

üTornoje

üShpimi

üFije

üMulliri

üBluarje

üNgjitje

üPërkulje

üLustrim

üShtypje

üSandblasting

Aplikimet e tubave akrilik të ngrirë

ØEkran me pakicë

ØDizajn i brendshem

ØArtet dhe zanatet

ØProjektet DIY

ØDritat e jashtme

ØDekorimi i reklamës

ØNdriçues arkitekturor

ØIndustria e shenjave dhe shfaqjes

ØInxhinieri dekorimi

ØPunim artizanal

Tubi akrilik me brymë i ekstruduar Mingshi është i denjë për besimin tuaj, ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni, ne do të bëjmë çmos për t'ju shërbyer.

feauturedimage
Mingshi-extruded-frosted-acrylic-tube-4

  • E mëparshme:
  • Tjetër: