Standardet e industrisë së vendosjes së inovacionit të ndërtimit të malësisë

Kontrolli i cilësisë

Departamenti i inspektimit profesional të cilësisë Mingshi do të inspektojë çdo pjesë dhe çdo proces të produktit për të shmangur çdo produkt me defekt.Nga inspektimi i lëndëve të para, tek inspektimi i parë dhe inspektimi patrullues në prodhim, dhe tek inspektimi i produktit përfundimtar, ne premtojmë se çdo produkt i dërguar do të inspektohet dhe kualifikohet, duke u ofruar klientëve shërbimin më cilësor.

zhi-jing

Tolerancat për diametrin

Φ6mm - Φ149mm = ±1%;
Φ150mm - Φ300mm = ±1,5%.

chang-du

Tolerancat për gjatësinë

L < 2000mm = ±0,5mm;L > 2000mm = ±1mm;L > 6000mm = ±2mm;Një prerje e vogël prej 0,1 mm mund të ndodhë në skajet e prera.

tou-guang

Vetitë optike

Shenjat e nxjerrjes dhe unazat optike janë të pashmangshme për shkak të procesit të nxjerrjes.

icon-2

Tolerancat për trashësinë e murit

Φ6mm - Φ99mm = ±5%
Φ100mm - Φ300mm = ±10%

icon

Tolerancat për drejtësinë

Devijimi maksimal: 1mm në gjatësinë e kordonit 1000mm

Temperatura e referencës mbi tolerancat në 20 ℃.

Ju lutemi na dërgoni me email nëinfo@ms-acrylic.com nëse keni ndonjë kërkesë të veçantë të tolerancës, ne do të përpiqemi maksimalisht për të përmbushur kërkesat e klientit.