Standardet e industrisë së vendosjes së inovacionit të ndërtimit të malësisë

Aplikacion

Produktet tona përdoren në një gamë të gjerë aplikimesh, shumë prej produkteve tona shfaqen në përdorim të përditshëm.

ne ofrojmë produkte standarde dhe me porosi për të përmbushur një sërë industrish të ndryshme si më poshtë:

Arkitektura dhe fasadat e ndërtesave

RLS-78-Corlette-Dr-6-e1555318789583
Architecture-and-façades
csm_three5_aadf73ac59

Ndriçimi i Aviacionit

Aviation Lighting (1)
Aviation Lighting (2)
Aviation Lighting (3)

Ndriçimi i banjës

Bathroom-lighting-(1)
Bathroom-lighting-(2)
Bathroom-lighting-(5)

Autobusë dhe trena

Buses-and-trains-(1)
Buses-and-trains-(2)
Buses-and-trains-1

Ndriçimi i kabinetit

Cabinet-lighting-(1)
Cabinet-lighting-(3)
Cabinet-lighting-1

Shkallët lëvizëse dhe ashensorë

Escalators-and-elevators-(1)
Escalators-and-elevators-(2)
Escalators-and-elevators-1

Ndriçimi i serrës

Greenhouse-lighting-(1)
Greenhouse-lighting-(2)
Greenhouse-lighting-1

Reklama me ndriçim

Illuminated-advertising-(1)
Illuminated-advertising-(2)

Ndriçimi industrial

Industrial-lighting-(1)
Industrial-lighting-(2)

Ndriçimi i zyrës

Office-lighting-(1)
Office-lighting-(2)