Репери за индустрија за поставување на иновации за градење на Хајленд

Апликација

Нашите производи се користат во широк спектар на апликации, многу од нашите производи се појавуваат во секојдневна употреба.

ние обезбедуваме стандардни и сопствени производи за да одговориме на различни индустрии како што е подолу:

Архитектура и фасади на згради

RLS-78-Corlette-Dr-6-e1555318789583
Architecture-and-façades
csm_three5_aadf73ac59

Воздухопловно осветлување

Aviation Lighting (1)
Aviation Lighting (2)
Aviation Lighting (3)

Осветлување на бања

Bathroom-lighting-(1)
Bathroom-lighting-(2)
Bathroom-lighting-(5)

Автобуси и возови

Buses-and-trains-(1)
Buses-and-trains-(2)
Buses-and-trains-1

Осветлување на кабинетот

Cabinet-lighting-(1)
Cabinet-lighting-(3)
Cabinet-lighting-1

Ескалатори и лифтови

Escalators-and-elevators-(1)
Escalators-and-elevators-(2)
Escalators-and-elevators-1

Осветлување на стаклена градина

Greenhouse-lighting-(1)
Greenhouse-lighting-(2)
Greenhouse-lighting-1

Осветлено рекламирање

Illuminated-advertising-(1)
Illuminated-advertising-(2)

Индустриско осветлување

Industrial-lighting-(1)
Industrial-lighting-(2)

Канцелариско осветлување

Office-lighting-(1)
Office-lighting-(2)