Репери за индустрија за поставување на иновации за градење на Хајленд

Историја на компанијата

 • 2022 година
  Имплементиран ISO9001: 2000 систем за управување со квалитет.
 • 2021 година
  Проширена производна скала, додадени две напредни производни линии за истиснување.
 • 2020 година
  Сертификат за проценка на добавувачот Gold Plus од SGS.
 • 2019 година
  Продажниот персонал за посета на странски пазари и спроведување на теренска промоција..
 • 2018 година
  Мингши многупати е награден со кредитна единица АААА.
 • 2017 година
  Доделени неколку сертификати за патент на пронајдок.
 • 2016 година
  Награден како национално претпријатие за висока технологија.
 • 2015 година
  Директорите присуствуваа на обука за EMBA на бизнис школата на Универзитетот Цингхуа.
 • 2014 година
  Корпоративното средно и повисоко раководство учествуваа во обуката за елитни теренски активности на работилницата за пракса.
 • 2013 година
  Развиена технологија за истиснување со две и повеќе бои и успешно разви серија производи со две бои.
 • 2012 година
  Воспоставување на покомплетен систем за благосостојба на вработените.
 • 2011 година
  Само-развиени различни модифицирани формулации за материјали за да се задоволат различните барања на клиентите.
 • 2010 година
  Ангажирани професионални техничари со над 20 години искуство во индустријата за да се приклучат на нашиот тим за истражување и развој.
 • 2009 година
  Основана работилница за истиснување и се фокусира на приспособени производи.
 • 2008 година
  Прва инвестиција во платформа за е-трговија.
 • 2007 година
  Стратешко партнерство со познати компании.
 • 2006 година
  Тимот учествуваше на познати изложби за проширување на домашниот и меѓународниот бизнис.
 • 2005 година
  Проширена скала за производство и преработка за да се задоволи побарувачката за производство.
 • 2004 година
  Пластичната фабрика на Мингши беше официјално основана.