Репери за индустрија за поставување на иновации за градење на Хајленд

Контрола на квалитет

Одделот за професионална инспекција на квалитет на Mingshi ќе го проверува секој дел и секој процес на производот за да избегне какви било неисправни производи.Од инспекција на суровините, до првата инспекција и патролна инспекција во производството и до проверка на финалниот производ, ветуваме дека секој испорачан производ ќе биде проверен и квалификуван, на клиентите ќе им обезбедиме најквалитетна услуга.

zhi-jing

Толеранции за дијаметар

Φ6mm - Φ149mm = ±1%;
Φ150mm - Φ300mm = ±1,5%.

chang-du

Толеранции за должина

L < 2000mm = ±0,5mm;L > 2000mm = ±1mm;L > 6000mm = ±2mm;На исечените рабови може да се појави мала вдлабнатина од 0,1 mm.

tou-guang

Оптички својства

Знаците на истиснување и оптичките прстени се неизбежни поради процесот на истиснување.

icon-2

Толеранции за дебелина на ѕидот

Φ6mm - Φ99mm = ±5%
Φ100mm - Φ300mm = ±10%

icon

Толеранции за исправност

Максимално отстапување: 1mm на должина на кабелот 1000mm

Референтна температура над толеранциите на 20 ℃.

Ве молиме испратете ни е-пошта наinfo@ms-acrylic.com ако имате некои посебни барања за толеранција, ќе се обидеме најдобро да ги исполниме барањата на клиентите.