Репери за индустрија за поставување на иновации за градење на Хајленд

НАШИТЕ ПРОИЗВОДИ

X

Профил на компанијата

Основана во 2004 година, Guangdong Mingshi Plastic Technology Co., Ltd. е приватно претпријатие базирано на технологија што интегрира истражување и развој (R&D), производство и продажба на акрилни и поликарбонатни производи.Признаена е како национално претпријатие за висока технологија со кредитен рејтинг како AAAAA.

Видео на компанијата
about-img

ЗА НАС

What We Do

Што правиме

Mingshi Plastics се фокусираше на производство на производи за истиснување на акрилни и поликарбонати во духот на занаетчиството и обезбеди соодветни сеопфатни решенија и услуги за производи од секундарна обработка.

High Quality

Висок квалитет

Mingshi Plastics се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснован на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Our Market

Нашиот пазар

Mingshi Plastics изгради позитивен имиџ на брендот и природно воспоставена доверба со клиентите, со продажна мрежа која се протега низ целата земја и производи извезени во многу други земји и региони, вклучувајќи ги Југоисточна Азија, Европа и Америка.

R & D

R & D

Ние се придржуваме до стратегијата за научно истражување и развој која се фокусира на подобрување на конкурентноста на производите, се потпира на силен научно-истражувачки тим, развива и иновира и континуирано ја подобрува севкупната научна и технолошка иновативна способност на претпријатието.

ПРИМЕНА

Архитектура и фасади
Воздухопловно осветлување
Осветлување на бања

ПРИМЕНА

Автобуси и возови
Осветлување на кабинетот
Ескалатори и лифтови

ПРИМЕНА

Осветлување на стаклена градина
Индустриско осветлување
Канцелариско осветлување