Репери за индустрија за поставување на иновации за градење на Хајленд

За нас

about-img-1

Профил на компанијата

Основана во 2004 година, Guangdong Mingshi Plastic Technology Co., Ltd. е приватно претпријатие базирано на технологија што интегрира истражување и развој (R&D), производство и продажба на акрилни и поликарбонатни производи.Признаена е како национално претпријатие за висока технологија со кредитен рејтинг како AAAAA.

Основана во
+
Искуство во индустријата
квадратни метри
+
Кооперативен бренд

Занаетчиство · Достигнувања

Бидете амбициозни и создавајте големи достигнувања.Во текот на изминатите 20 години, Mingshi Plastics се фокусираше на производство на производи за истиснување на акрилни и поликарбонати во духот на занаетчиството и обезбеди соодветни сеопфатни решенија и услуги за производи за секундарна обработка.Производите се широко користени во комерцијални области, вклучувајќи надворешни ѕидови, воздухопловно осветлување, осветлување на бањи, автобуси и возови, ескалатори и лифтови, осветлување на стакленички, рекламно осветлување, индустриско осветлување и канцелариско осветлување.

Таленти · Подобрувања

Останете доследни на нашата првобитна аспирација и напредувајте.Бидете добро свесни дека „талентите и иновациите се примарните продуктивни сили“, Mingshi Plastics го формираше одделот за истражување и развој во 2010 година и ангажираше професионални техничари со над 20 години искуство во индустријата за да помогнат во развојот на нови производи и технологии.Досега, таа стана репер претпријатие во пластичната индустрија со 17 патенти за пронајдок (1 патент за пронајдок и 16 патенти за комунални услуги).

about-img-4

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Висококвалитетни производи

Со одлична производствена опрема и систем за управување со звук, и во принцип на „квалитет за опстанок, репутација за развој“, МингсhiПластиката постигна постојан напредок кон насоката на „специјализација, проширување на обемот и интернационализација“.

Придржувајќи се до принципот на квалитет прво, МингсhiПластиката се придржува до нормите и стандардите и строго спроведува QMS заснована на регулативата ISO 9001:2015 и има воспоставено научен, ригорозен систем за производство и систем за услуги по продажбата, со што на клиентите им обезбедува квалитетни производи и услуги.

Пластичните производи од Mingshi кои се преку квалитетен надзор и инспекција се високо конкурентни на пазарот, помагајќи да се направи компанијата моќна сила за ревитализација на домашната пластична индустрија.

Идна соработка

Соработката „win-win“ може да постигне долгорочен развој.Во трендот на времето, Mingshi Plastics соработува со производители на суровини од големи странски брендови за да спроведе технолошка интеграција и надградба, како и за заедничко истражување и развој на модифицирани материјали за разновидните потреби на пазарот.

И сега, Mingshi Plastics изгради позитивен имиџ на брендот и природно воспостави доверба со клиентите, со продажна мрежа што се протега низ целата земја и производи извезени во многу други земји и региони, вклучувајќи ги Југоисточна Азија, Европа и Америка.И компанијата и нашите производи уживаат голема популарност и силна репутација дома и во странство!

about-img