Standardet e industrisë së vendosjes së inovacionit të ndërtimit të malësisë

PRODUKTET TONA

X

Profili i Kompanisë

E themeluar në vitin 2004, Guangdong Mingshi Plastic Technology Co., Ltd. është një ndërmarrje private e bazuar në teknologji që integron kërkimin dhe zhvillimin (R&D), prodhimin dhe shitjet e produkteve akrilike dhe polikarbonate.Ajo njihet si një ndërmarrje kombëtare e teknologjisë së lartë me vlerësim krediti si AAAAA.

Video e kompanisë
about-img

PËR NE

What We Do

Çfarë bëjmë ne

Mingshi Plastics është fokusuar në prodhimin e produkteve të nxjerrjes akrilike dhe polikarbonate në frymën e mjeshtërisë, dhe ka ofruar zgjidhje dhe shërbime përkatëse gjithëpërfshirëse për produktet e përpunimit dytësor.

High Quality

Cilesi e larte

Mingshi Plastics u përmbahet normave dhe standardeve dhe zbaton në mënyrë rigoroze një SMC bazuar në rregulloren ISO 9001:2015 dhe ka krijuar një sistem prodhimi shkencor, rigoroz dhe një sistem shërbimi pas shitjes, duke u ofruar klientëve produkte dhe shërbime cilësore.

Our Market

Tregu ynë

Mingshi Plastics ka ndërtuar një imazh pozitiv të markës dhe ka krijuar natyrshëm besim me klientët, me rrjetin e shitjeve të shtrirë në të gjithë vendin dhe produkte të eksportuara në shumë vende dhe rajone të tjera duke përfshirë Azinë Juglindore, Evropën dhe Amerikën.

R & D

R & D

Ne i përmbahemi strategjisë së kërkimit shkencor dhe zhvillimit të fokusuar në përmirësimin e konkurrencës së produktit, mbështetemi në një ekip të fortë kërkimor shkencor, zhvillojmë dhe inovojmë dhe përmirësojmë vazhdimisht aftësinë e përgjithshme shkencore dhe teknologjike të inovacionit të ndërmarrjes.

APLIKACION

Arkitektura dhe Fasadat
Ndriçimi i Aviacionit
Ndriçimi i banjës

APLIKACION

Autobusët dhe trenat
Ndriçimi i Kabinetit
Shkallët lëvizëse dhe ashensorë

APLIKACION

Ndriçimi i serrës
Ndriçimi Industrial
Ndriçimi i Zyrës